Bygholm
Kursuscenter
Festdækket bord 2

Lokale råvarer på menuen

Kokkene lægger sig i selen for at sammensætte den helt rigtige menu.

Det forpligter, at Bygholm - ud over at være et kursuscenter - er en landbrugsskole, der uddanner fremtidens fødevareproducenter. Derfor går vi op i kvalitet og i at bruge lokale råvarer.  Allerhelst dem, vi selv producerer. For eksempel vores eget kødkvæg og grise.

Det, vi laver, laver vi ordentligt. Det er ærlig mad - ingen hurtige løsninger. 

Jonas Bernhardt, kursuschef

Køkkenchefens bud på lækre menuer

Tag en snak med vores køkkenchef, når I skal finde den helt rigtige menu til jeres fest. Her er tre bud, I kan lade jer inspirere af. 
Som udgangspunkt serveres alle menuer som buffet.

Forslag til menu 1 - Den klassiske

Forret
graved okseinderlår med årstidens syltet og grillet grønt hertil estragon mayo samt hjemmebagt brød.

Hovedret
kalve culotte med rødvinssauce fløde kartofler samt bagte tomater og ristede svampe serveres med salat af kokkens valg.

Eller

Karry braiseret svinebryst med ristede kartofler samt bagte tomater og ristede svampe serveres med salat af kokkens valg.

Dessert
Hjemmelavet vaniljeis med skåret frugt samt bærkompot. 

 

Pris eksl. drikkevarer: 248,00 kr. 

Forslag til menu 2 - Den festlige

Forret
Røget svinemørbrad og skinke serveret med mozzarella og syltet melon hertil hjemmebagt brød og smør.

Hovedret
Kalvesteg med ristede kartofler og rødvinssauce hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med  salat af kokkens valg.

Eller

Kyllingebryst bagt med krydderurtesmør serveres med kørvel creme og ristede kartofler hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat af kokkens valg.

Dessert
Hjemmelavet vaniljeis med chokolade brownie. Hertil bærkompot.


Pris eksl. drikkevarer: 298,00 kr. 

Forslag til menu 3 - Gourmetmiddagen

Forret
Bagte fisk med gulerodspure samt salat af asparges og krydderurter hertil hjemmebagt brød og smør.


Hovedret

Kalve mørbrad serveres med pommes fondant og rødvinssauce hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat af kokkens valg


Eller

Kyllingebryst med kyllingesufflet serveres med pommes anna og kørvel creme hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat af kokkens valg.


Dessert

Hvid balsamico iscreme med

 

Pris eksl. drikkevarer: 348,00 kr. 

Til gourmetmiddagen kan der efter aftale med køkkenchefen laves mellemretter til 50,00 kr. pr. ret.

Bygholms udvalg af vine

Bobler
Schloss Trier trocken sekt Tyskland: 150 kr. pr. flaske

Hvidvine
Smitdges risling Mosel Tyskland:  170 kr. pr. flaske
Rockygully risling Newzeeland 150 kr. pr. flaske
Spier Chardonnay 150 kr. pr. flaske

Rødvine
DGS 400 kr. pr.  flaske
Spier 150 kr. pr. flaske

 

Dessert

 

Ønsker I vin ad libitum kan aftales med køkkenchefen.

91A9191
Forret
Hovedret

Måske er du også interesseret i...