Julefrokost og Nytårsmenu fra Bygholms Køkken
Vi holder de gode danske madtraditioner og den høje kvalitet i hævd i vores tilbud om julefrokost og nytårsmenu ud af huset.
- Traditionelle retter
- Høj kvalitet
- Professionelt og velsmagende
Du kan også leje et af vores hyggelige lokaler og holde jeres julefrokost her.
Ring til køkkenchef Jonas Bernhardt og hør nærmere - 30 62 55 17.
Eller bestil med det samme på kursuscenter@bygholm.dk.
!!
V
!!
V
Vores lækre traditionelle julefrokost består af:
- Hvide sild med karrysalat og ½ æg
- Gravad laks med rævesauce
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Ribbesteg med rødkål
- Tartelet med høns i asparges
- Julekål med medister
- Mørbrad a la creme
- Sprængt andelår med brunede kartofler og grønkål
- Ris a la mande
- Brød og smør
Pris: 298 kr. pr. person
- Mindst 12 personer - du henter selv
Vil du selv varme det lune derhjemme, aftaler vi det på forhånd.
Nyd menuen i Bygholms lokaler
Bygholms Nytårsmenu '23-'24 er et sandt festfyrværkeri af tradition og kvalitet
(bestil senest d. 27/12 kl. 12)
Appetizer
Røget Krondyr med syltet løg, og sennepsmayo på toast melba
Rillette af ørred på sprød bund
Sprød rugbrød med tatar af coppa
Forret
Dampet torsk med pimentcreme, chiffonade af palmekål, dildolie og sesam-tuille
Hovedret
Oksemørbrad, med ristet kejserhat, rodfrugtspuré i ring af løg, dampet sølvbede, kartoffelgratin med gammel knas samt portvinsreduktion.
Dessert
Panna Cotta med Rom, Chokolade knas, karamel og bær