Bygholm
Kursuscenter

Julefrokost  og Nytårsmenu fra Bygholms Køkken

Vi holder de gode danske madtraditioner og den høje kvalitet i hævd i vores tilbud om julefrokost og nytårsmenu ud af huset.

  • Traditionelle retter
  • Høj kvalitet
  • Professionelt og velsmagende

Du kan også leje et af vores hyggelige lokaler og holde jeres julefrokost her.

Ring til køkkenchef Jonas Bernhardt og hør nærmere - 30 62 55 17.

Eller bestil med det samme på kursuscenter@bygholm.dk.

!!
V

!!

V

Julefrokost 298,- kr. pr. person (min. 12 personer)

Vores lækre traditionelle julefrokost består af:

  • Hvide sild med karrysalat og ½ æg
  • Gravad laks med rævesauce
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Ribbesteg med rødkål
  • Tartelet med høns i asparges
  • Julekål med medister
  • Mørbrad a la creme
  • Sprængt andelår med brunede kartofler og grønkål
  • Ris a la mande
  • Brød og smør

Pris: 298 kr. pr. person 

- Mindst 12 personer - du henter selv

Vil du selv varme det lune derhjemme, aftaler vi det på forhånd.

Nyd menuen i Bygholms lokaler

Kontakt os her

 

Nytårsmenu 399,-

Bygholms Nytårsmenu '23-'24 er et sandt festfyrværkeri af tradition og kvalitet

(bestil senest d. 27/12 kl. 12)

Appetizer 

Røget Krondyr med syltet løg, og sennepsmayo på toast melba

Rillette af ørred på sprød bund

Sprød rugbrød med tatar af coppa

Forret

Dampet torsk med pimentcreme, chiffonade af palmekål, dildolie og sesam-tuille

Hovedret

Oksemørbrad, med ristet kejserhat, rodfrugtspuré i ring af løg, dampet sølvbede, kartoffelgratin med gammel knas samt portvinsreduktion.

Dessert

Panna Cotta med Rom, Chokolade knas, karamel og bær

Bestil her