Bygholm
Kursuscenter

Julefrokost  og Nytårsmenu fra Bygholms Køkken

Vi holder de gode danske madtraditioner og den høje kvalitet i hævd i vores tilbud om julefrokost og nytårsmenu ud af huset.

  • Traditionelle retter
  • Høj kvalitet
  • Professionelt og velsmagende

Du kan også leje et af vores hyggelige lokaler og holde jeres julefrokost her.

Ring til køkkenchef Jonas Bernhardt og hør nærmere - 30 62 55 17.

Eller bestil med det samme på kursuscenter@bygholm.dk.

!!
V

!!

V

Julefrokost fra 188 kr. pr. person (min. 12 personer)

Vores lækre traditionelle julefrokost består af:

  • Sild med karrysalat
  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Ribbesteg med rødkål
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Julekål med medister
  • Brunede kartofler
  • Ris à l'amande med kirsebærsauce
  • Brød og smør

Pris: 188 kr. pr. person 

- Mindst 12 personer - du henter selv

- Depositum for fragtkasser - 100 kr. pr. ks

- Depositum for varmekasser - 300 kr. pr. ks.

Gør det ekstra lækkert med disse tilkøb:

Blodpølse - 20 kr. pr. person

Æbleflæsk - 20 kr. pr. person

Røget laks med røræg - 25 kr. pr. person

3 slags ost - 45 kr. pr. person

Vil du selv varme det lune derhjemme, aftaler vi det på forhånd.

Nyd menuen i Bygholms lokaler

278 kr. pr. person + lokaleleje og evt. tilkøb

- minimum 20 personer

 

 

Nytårsmenu

Bygholms Nytårsmenu '22-'23 er et sandt festfyrværkeri af tradition og kvalitet

Appetizer:

Snack til kl. 18:00

Vulavent med røget lakse salat – blinis med hjemmelavet coppa og rødløgs creme – toast melba med ande rilette og syltet løg

Forret:

Dampet torsk på bagt selleri, hertil smørdampede urter i julienne, samt senneps sauce.

Brød og smør.

Hovedret:

Rosastegt oksemørbrad med rødvinssauce, hertil grillede rodfrugter og svampe timbale,

Serveres med pommes anna.

Dessert:

Panna cotta serveres med bærkompot, kage-crum og sprød karamel

Pris:  378 kr. pr person 

Menuen hentes i Bygholms køkken Hattingvej 49 mellem kl. 10.00 og 12.00 den 31.12.2022.  Her får du kyndig vejledning, samt billeder og beskrivelser, så vi sikrer os at dine gæster får den optimale oplevelse, når du laver maden færdig.

Gør det sublime perfekt med følgende tilkøb:

Ost pr. person - 50 kr.

Kransekage pr. person  -30 kr.

Bobler 250 kr. pr. flaske.

Vin, der passer til menuen 200 kr. pr. flaske.